Huren

Op zoek naar een huurwoning? Vromans & Verhoeven Woonadvies heeft regelmatig leuk aanbod voor tijdelijke en langdurige huisvesting!

Ben je aan het oriënteren? Schrijf je dan in. Inschrijven kan via site of per mail.

Door alle woonwensen in kaart te brengen, kan er gezocht worden naar de perfecte match. Ook zullen wij je direct informeren wanneer we een geschikte woning in ons aanbod toevoegen.

Vinden

Bij een match zorgen wij voor een huurovereenkomst, dit is een juridische overeenkomst, met alle rechten en plichten voor zowel huurder als verhuurder.

Huurvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning, zijn een aantal zaken van essentieel belang. Je dient in bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs, een arbeidsovereenkomst en/of een werkgeversverklaring en een vast maandinkomen (loonstrook). Mocht je niet volledig kunnen voldoen aan alle voorwaarden, neem dan contact met ons op om te kijken wat je mogelijkheden zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om als student je ouders garant te laten staan voor de financiële verplichtingen.

Heb je al een woning op het oog? Neem snel contact met ons op.....

Recent toegevoegd: