Verhuren

Zorgeloos verhuren
Zoeken naar een geschikte huurder kan een lastige en tijdrovende aangelegenheid zijn, zeker wanneer u niet over de ervaring beschikt. Vromans & Verhoeven Woonadvies neemt u deze zorgen met alle plezier uit handen. Wanneer u ons de opdracht geeft om een geschikte huurder(s) te vinden dan nemen wij uw woonruimte in ons bestand op en selecteren passende kandidaten op basis van persoonlijke eigenschappen en financiële gegevens.

De juiste match
Een goede match vormt de basis van de kwaliteit die we bieden aan huurder en verhuurder. We selecteren passende potentiële huurders op basis van uw woning, wensen en plannen. We overleggen met u over de door ons geselecteerde kandidaten, waarna u zelf een beslissing kunt nemen. Wanneer we de meest geschikte kandidaten hebben geselecteerd, maken we een afspraak voor een bezichtiging. De potentiële huurders krijgen zo de kans om de woning te beoordelen in het bijzijn van een onze makelaars. Levert deze bezichtiging concrete interesse op, dan zullen wij deze kandidaat(en) grondig screenen alvorens wij een gedegen huurovereenkomst opstellen.

Kosten huurbemiddeling

Na uw goedkeuring wordt de huurovereenkomst getekend. Wij overleggen u de persoonlijke gegevens van de huurder, waaronder kopieën van legitimatie, loonstrook en arbeidsovereenkomst en/of werkgeversverklaring. De kosten voor deze huurovereenkomst en de bemiddeling welke wij bij u in rekening brengen zijn gelijk aan 1 maand huursom inclusief BTW.

Recent toegevoegd: